Stilladsudlejning

Søger du efter stilladsudlejning?

Stilladsudlejning kan betale sig, fordi det er meget dyrt for enkelte familier eller virksomheder at investere i de dyre professionelle stilladser, der sikrer et sikkert arbejdsmiljø. Her hos Delfin Stilladser ApS fokuserer vi 100 procent på udlejning af professionelle og moderne stilladser i Taastrup, Rødovre og København omegn. Vi kan derfor tilbyde dig fordelagtige stillads-løsninger, hvor der er styr på kvaliteten og sikkerheden.

Over årene har vi arbejdet med mange forskellige typer stilladser og har derfor oparbejdet en bred viden om hvilke stilladser, der anvendes bedst til forskellige byggeprojekter. Vi kan derfor tilbyde dig lave priser på de leje af de bedste stilladser. Igennem en god kommunikation imellem os og vores kunder, sikrer vi altid at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Det er nemlig vigtigt, at alle tidsplaner bliver overholdt i forbindelse med byggeprojekter.

Få et godt tilbud på dit næste projekt!

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Mange års erfaring med leje af stillads

Over årene har vi arbejdet på adskillige byggeprojekter og afprøvet mange forskellige stilladser. Vi har derfor et optimalt grundlag, for at vejlede dig til den bedste stilladsudlejning. Med erfaring indenfor leje af stillads til mange tilfredse kunder fra bl.a. København, Taastrup og Rødovre, står vi parat til at hjælpe dig med stilladsudlejning. Vi udlejer facadestillads, murerstillads, rullestillads og søjlestillads.

Kontakt os i forbindelse med leje af stillads

Vi er specialister på vores felt og kan derfor hurtigt danne os et overblik over dine behov og finde frem til den rette løsning for dig. Med stor erfaring og viljen til at investere i de bedste stilladser, er vi dit foretrukne stilladsfirma for leje af stilladser.

Over årene har vi arbejdet på adskillige byggeprojekter og afprøvet mange forskellige stilladser. Vi har derfor et optimalt grundlag, for at vejlede dig til den bedste løsning. Med mange tilfredse kunder fra bl.a. København, Taastrup og Rødovre, står vi parat til at hjælpe dig med stilladsudlejning. Vi udlejer facadestillads, murerstillads, rullestillads, stilladsoverdækning og søjlestillads.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælper står gerne for stilladsudlejningen til dit bygge projekt.

Ring til os på 36 73 14 66 eller skriv en mail
på info@delfin-stilladser.dk.